GJITHË TË MIRAT

E NATYRËS

|  Po sjellim në tryezën tuaj një ujë të jashtezakonshëm. Ujin që i ka dhuruar begati një krahine të tërë dhe që brez pas brezi i dha jetë Tiranës. Ujin e burimit Selita, mbartës unik i vlerave më të mira natyrore. Vëndburimi i Selitës është cërtifikuar për ujin e tij të pijshëm që në fillim të viteve ’50.

ELEMENTET E UJIT

SELITA NE MG/L
Ca++
43 mg/L

|Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo.

Mg+
1.5 mg/L

| Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo.

Na+
6 mg/L

| Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo..

K+
0.3 mg/L

| Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo..

K+
0.3 mg/L

| Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo.

HCO3-
158 mg/L

| Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmo.

POROSIT TANI

Uji ynë freskues i pastruar në shishe tani mund të dërgohet direkt në derën tuaj me shërbimin tonë të shpërndarjes së ujit.

DËRGESA FALAS

7 DITË NË JAVË

8:00 – 23:00

HISTORIA JONE

Veshjet tradicionale kombëtare krijojnë një ndjenjë krenarie tek publiku shqiptar dhe paraqesin një interestë të veçant tek antropologët dhe etnologët shqiptar e të huaj pasi në to pasqyrohen shijet estetike të popullit tonë dhe një pjesë e traditave të secilës krahinë. Në veshjen popullore të zonës vihen re elemente si simetria, përsëritja e motivit, forma dhe kombinimi i tyre në një të tërë. Në veshjen femërore të Malësisë së Tiranës këmisha luan një rol të rëndësishëm estetik me kindat që formojnë gjerësinë e fundit. Për këtë arsye e kemi parë veshjen e femrave të kësaj krahine si një nga manifestimet më të shkëlqyera të kulturës së asaj zone dhe kemi vendosur t’i kthejmë ato në elemente të forta vizuale dhe identiteti për markën e ujit “Selita”.
KONTROLL LABORATORIK
I PASTËR
I NANO FILTRUAR
CERTIFIKATË KUALITETI

SI E NXJERRIM UJIN

Donim te ruanim me fanatizem te gjitha te mirat dhe karakteristikat e burimit orgjinial te Selites. Ndaj jemi te vetmit qe po e mbledhim dhe po e servirim pa bere asnje kompromis me standardet, me njè paketim qe eshte punuar per tia konservuar vlerat natyrore dhe hijeshine e trashegimise kulturore te vendit te origjines.