L50.00

SKU: SBMW-001-009-4-1 Category: Tags:
Description

SELITA ME GAZ
Shishet tona me gaz respektojnë dhe ruajnë 100% strukturën e ujit.Selita, ashtu siç ai buron përngahera.Mineraleve të çmuara dhe sasisë
së bollshme të oksigjenit u shtohet bikarbonati. Rezultati që përftojmë është uji origjinal Selita, akoma më i freskët dhe më i lehtë.Një ujë me gaz që i shton shijen tavolinave dhe ndihmon në tretje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qelq Me Gaz 0.5L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *