(1 customer review)

L40.00

SKU: SBMW-001-009-4 Category: Tags:
Description

SELITA ME GAZ
Shishet tona me gaz respektojnë dhe ruajnë 100% strukturën e ujit.Selita, ashtu siç ai buron përngahera.Mineraleve të çmuara dhe sasisë
së bollshme të oksigjenit u shtohet bikarbonati. Rezultati që përftojmë është uji origjinal Selita, akoma më i freskët dhe më i lehtë.Një ujë me gaz që i shton shijen tavolinave dhe ndihmon në tretje.

1 review for Qelq Me Gaz 0.25L
  1. I ordered water for my office and they were very helpful. Delivery was on time and delivered as described. And their water tastes amazing. These stars are for you, thanks.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *