L60.00

SKU: TBMW-001-008-5 Categories: Tags:
Description

QELQ NATYRAL
Gjithë të mirat e natyrës meritojnë të mbarten dhe konservohen në një shishe të cilësisë së lartë. Shishet tona të qelqit e përmbushin më së miri këtë mision. Ruajnë gjatë vetitë e ujit dhe respektojnë natyrën pasi janë 100% të riciklueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qelq Natyral 0.75L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *